WMO bouwen

Zelfredzaamheid staat centraal

Functioneel & esthetisch

Broeren en Das Bouwbedrijf is gespecialiseerd in bouwprojecten onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Al jaren ontwikkelen wij kwalitatieve bouwkundige oplossingen die zelfredzaamheid en welzijn bevorderen voor mensen met beperkingen of zorgbehoeften. Gedreven door een passie voor inclusieve bouw, streven wij ernaar een comfortabele en toegankelijke leefomgeving voor iedereen te creëren. Wij bouwen ruimtes die functioneel en esthetisch zijn, waarbij projecten starten met een uitgebreide behoefteanalyse van toekomstige gebruikers. In samenwerking met zorgverleners, cliënten en belanghebbenden wordt gezorgd dat elk project perfect aansluit bij de gebruikerseisen.

Kennis maakt efficient

Broeren en Das onderscheidt zich door zijn uitgebreide kennis van en ervaring met WMO-richtlijnen. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en integreren deze moeiteloos in onze bouwprojecten. Of het nu gaat om de bouw van aangepaste woningen, rolstoeltoegankelijke openbare gebouwen of speciale voorzieningen zoals tilliften en trapliften, Broeren en Das zorgt voor een naadloze en efficiënte uitvoering.

Innovatie staat centraal bij Broeren en Das. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en bouwmaterialen om duurzame en toekomstbestendige oplossingen te bieden. Door te investeren in research en development blijven wij voorop lopen in de markt van WMO-bouwprojecten. 

Inclusieve samenleving

Wij willen met onze expertise, innovatie en klantgerichtheid een bijdrage leveren aan een inclusieve samenleving.

Vanaf het eerste contact tot de oplevering van het project worden cliënten nauw betrokken bij het proces, waardoor ze zich gehoord en gewaardeerd voelen.

Kortom, Broeren en Das is de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, toegankelijke en toekomstgerichte bouwoplossingen binnen de WMO.

VERBOUWEN

Verbouwwerkzaamheden zijn bouwkundige aanpassingen in uw woning of bedrijfsruimte om het woon- en/of werkgenot te verhogen.
Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Uitbouw, zoals een serre of erker.
  • Aanbouw, zoals een garage of carport.
  • Opbouw, zoals een extra verdieping, dakopbouw of dakkapel.
  • Bouwkundig herinrichten.


In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever wonen en/of werken in het gebouw. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden en zullen deze volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.