NIEUWBOUW

Een ervaring die uw droom moet waarmaken

Betrokken van begin tot eind

Een nieuwbouwproject is een unieke ervaring die de meeste mensen slechts één of enkele keren in hun leven meemaken. Vanaf de aanvang van het bouwproces tot en met de oplevering kan Broeren en Das Bouwbedrijf u bijstaan in het verwezenlijken van uw droomhuis.

Tijdens het ontwerpstadium werken we nauw samen om een helder beeld te schetsen van het uiteindelijke resultaat. We doorlopen gezamenlijk het volledige bouwproces en nemen beslismomenten op in de planning. Samen evalueren we welke keuzes gedurende het bouwproces gemaakt moeten worden. We begeleiden u bij het vinden van het ideale product binnen de gewenste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele aanpak

Met systematisch overleg kunnen we de planning bewaken en prioriteiten stellen om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen. Door middel van open en transparante communicatie blijft u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. We informeren u op de manier die u wenst, zodat u zich betrokken en geïnformeerd voelt.

Daarnaast bieden we ondersteuning bij het aanvragen van vergunningen en het coördineren van verschillende bouwdisciplines. Ons team staat klaar om eventuele obstakels snel en efficiënt op te lossen, zodat het bouwproces soepel verloopt. Uw tevredenheid staat centraal, en we streven ernaar om uw visie tot leven te brengen, met aandacht voor elk detail en een streven naar perfectie.

VERBOUWEN

Verbouwwerkzaamheden zijn bouwkundige aanpassingen in uw woning of bedrijfsruimte om het woon- en/of werkgenot te verhogen.
Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Uitbouw, zoals een serre of erker.
  • Aanbouw, zoals een garage of carport.
  • Opbouw, zoals een extra verdieping, dakopbouw of dakkapel.
  • Bouwkundig herinrichten.


In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever wonen en/of werken in het gebouw. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden en zullen deze volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.