Herbestemmen

Transformeren is een kunst

Oud wordt weer nieuw

Steeds vaker zie je dat een voormalig kantoorpand of oude fabriekshal wordt omgetoverd tot een statig appartementencomplex. Dit is inmiddels een van de specialiteiten van Broeren en Das Bouwbedrijf.

Op de meest prachtige locaties staan gebouwen en panden leeg, wachtend op een nieuwe bestemming. Steeds vaker krijgen wij het verzoek om samen met opdrachtgevers en architecten te onderzoeken hoe we de leegstand van deze gebouwen kunnen transformeren naar woningen, studio’s en appartementen.

Tijd is een toverwoord

Wij nemen graag de tijd om voor u de mogelijkheden te onderzoeken. Vervolgens presenteren wij, samen met een architect, een gedetailleerd plan voor het herbestemmen van betreffende leegstand.

Dit omvat een uitgebreide begroting, realistische impressies, materiaalkeuzes, een gedetailleerde planning, toetsing van de plannen en een berekening van de terugverdientijd.

Waarde toevoegen

Bij Broeren en Das Bouwbedrijf staan wij klaar om u te begeleiden in dit transformatieproces. Ons doel is om van leegstaande panden prachtige, functionele woonruimtes te maken die voldoen aan de moderne eisen van comfort en esthetiek.

Dus als u leegstand heeft, of iemand kent die dat heeft, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Samen kunnen we bekijken hoe we deze ruimtes een nieuwe bestemming kunnen geven en waarde kunnen toevoegen aan uw eigendom.

VERBOUWEN

Verbouwwerkzaamheden zijn bouwkundige aanpassingen in uw woning of bedrijfsruimte om het woon- en/of werkgenot te verhogen.
Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Uitbouw, zoals een serre of erker.
  • Aanbouw, zoals een garage of carport.
  • Opbouw, zoals een extra verdieping, dakopbouw of dakkapel.
  • Bouwkundig herinrichten.


In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever wonen en/of werken in het gebouw. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden en zullen deze volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.