a8fb9de99f94d60e959bb2ac45050409_1_645_292

Brandschade

Brand heeft een grote impact op u als eigenaar van een (bedrijfs)pand of woning. Zowel emotioneel als materieel. Brandschade is niet eenvoudig te herstellen. Het verwijderen van rook- en roetschade is specialistisch werk. In 99% van de situaties is brandschade verzekerd via uw inboedel- of opstalverzekering.

Broeren|Das Bouwbedrijf verzorgt graag het hele hersteltraject voor u. In samenwerking met onze partners kunnen wij u op elk terrein bijstaan. Van het bouwkundige gedeelte tot het schoonmaakwerk. Wij zorgen voor het inschakelen van een reconditioneringsbedrijf en zullen zelf de herstelwerkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan opnieuw schilderen van wanden en plafond, het vervangen van vloeren en het herstellen van elektra.

In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever woonachtig in de woning. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de herstelwerkzaamheden en zullen deze volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren. 

Broeren|Das Bouwbedrijf is u vanaf de aanvang van de herstelwerkzaamheden tot en met de oplevering van dienst om uw gewenste eindresultaat te realiseren.

Broeren|Das Bouwbedrijf is Erkend BouwGarant aannemer.

CONTACT

Wilt u meer informatie bel dan 040-2051073 of stuur een e-mail naar info@broerendasbouwbedrijf.nl