127a0593a8de40ef0a2cf1bc18b27cc5_1_645_292

Zolderrenovatie

Bij renovatie van de zolder kunt u naast isoleren of herstelwerkzaamheden na lekkage, denken aan het plaatsen van een dakopbouw, dakkapel, dakvensters, maatwerk kasten en/of het plaatsen van een vaste trap. Renovatiewerkzaamheden zijn werkzaamheden waarbij bestaande bouw wordt vernieuwd, terwijl het oorspronkelijke karakter van het pand bewaard blijft en de waarde van het project veelal toeneemt. Renovatie zorgt er voor dat het project voldoet aan de huidige wensen, richtlijnen en normen.

Wij kunnen de zolder, dat toch vaak een veredelde opbergplek is, ook omtoveren in één of meerdere slaapkamers, kantoorruimte of wasruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor het renoveren van uw zolder is de planning en de communicatie van groot belang. In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever woonachtig in de woning. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat u zo min mogelijk hinder heeft van de bouwwerkzaamheden en zullen de werkzaamheden volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.

Broeren|Das Bouwbedrijf is u vanaf de aanvang van de werkzaamheden tot en met de oplevering van dienst om uw gewenste eindresultaat te realiseren.

Broeren|Das Bouwbedrijf is Erkend BouwGarant aannemer.

CONTACT

Wilt u meer informatie bel dan 040-2051073 of stuur een e-mail naar info@broerendasbouwbedrijf.nl