716df5b0071683d9c8b1dfe0195728f2_1_645_292

Dakrenovatie

Het dak van uw woning heeft veel te verduren. Regen, wind, warmte, kou en vorst  laten hun sporen na. Van klamme en vochtige plekken, beschadigde of geschilferde dakpannen, tot lekkende goten, versleten voegen, kapot loodwerk en scheve dakpannen.

Gebreken aan het dak kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Een lekkage aan uw dak tast de onderconstructie aan. Een lekkende goot leidt tot houtrot. Oude pannen nemen teveel vocht op, waardoor het klam en vochtig wordt in huis. Bij vorst breken pannen en ontstaan er scheuren in het huis waardoor de isolatie van de woning wordt aangetast. Kou, vocht en wind vinden hun weg naar binnen, terwijl de warmte ontsnapt. Er ontstaat schimmel, de muren slaan door en het schilderwerk beschadigt.

Door uw dak te laten renoveren voorkomt u lekkages en ernstige schade. Zo verlengt u de levensduur van uw dak en bespaart u kosten op lange termijn.

Renovatiewerkzaamheden zijn werkzaamheden waarbij bestaande bouw wordt vernieuwd, terwijl het oorspronkelijke karakter van het pand bewaard blijft en de waarde van het project veelal toeneemt. Renovatie zorgt er voor dat het project voldoet aan de huidige wensen, richtlijnen en normen. In het geval van een dakrenovatie kunt u denken aan het aanbrengen van dakisolatie

Bij renovatiewerkzaamheden is de planning en de communicatie van groot belang. In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever woonachtig in de woning. Wij vinden het erg belangrijk dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden en zullen de werkzaamheden volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.

Broeren|Das Bouwbedrijf is u vanaf de aanvang van de werkzaamheden tot en met de oplevering van dienst om uw gewenste eindresultaat te realiseren.

Broeren|Das Bouwbedrijf is Erkend BouwGarant aannemer.

CONTACT

Wilt u meer informatie bel dan 040-2051073 of stuur een e-mail naar info@broerendasbouwbedrijf.nl