62b2d629e6720e514a0463417da5520c_1_645_292

Onderhoud daken

Niets krijgt zoveel te verduren aan uw huis dan het dak. Regen, wind, warmte, kou en vorst  werken in op uw huis en kunnen ernstige problemen veroorzaken, zowel op de korte als de lange termijn, mits u uw dak niet goed onderhoud.
Veel voorkomende problemen zijn: lekkage, klamme en vochtige plekken, beschadigde of geschilferde dakpannen, lekkende goten, stormschade, afgebladderd houtwerk, versleten voegen, kapot loodwerk, scheve dakpannen.

Gebreken aan uw dak zijn uiterst vervelend en vaak ook hardnekkig. Een lekkage aan uw dak tast de onderconstructie aan. Een lekkende goot leidt tot houtrot waarbij uw dure houten goot volledig moet worden vervangen. Ook nemen oude pannen teveel vocht op, waardoor het klam en vochtig wordt in huis. Bij vorst breken de pannen en ontstaan er scheuren in het huis. De isolatie van de woning wordt hierdoor ernstig aangetast. Kou, vocht en wind vinden hun weg naar binnen en de warmte ontsnapt via de spleten en scheuren van uw woning. Er ontstaat schimmel, de muren slaan door en het schilderwerk wordt ernstig beschadigd. Allemaal het gevolg van een slecht onderhouden dak. Vaak ontstaan dit soort problemen zonder dat u er erg in heeft.

Door uw dak te laten regelmatig te inspecteren en onderhouden voorkomt u lekkages en ernstige schade. Op die manier verlengd u de levensduur van uw dak. Broeren|Das Bouwbedrijf  is in staat om, in overleg met u, te bepalen welk onderhoud er aan uw dak verricht dient te worden en kan dit planmatig en efficiënt uitvoeren.

Een goed onderhouden huis biedt u een veilige en gezonde leefomgeving.

Broeren|Das Bouwbedrijf is Erkend BouwGarant aannemer.

CONTACT

Wilt u meer informatie bel dan 040-2051073 of stuur een e-mail naar info@broerendasbouwbedrijf.nl