c36ffcd2ffd1a95052845f155032866b_1_645_292

Nieuwbouw bedrijfspand

Heeft uw groeiende organisatie meer bedrijfsruimte nodig? Wilt u een bedrijfspand laten bouwen op een nieuwe locatie? Of bent u toe aan een eigen gebouw? Wat de reden ook is, bij Broeren|Das Bouwbedrijf bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe adres. Van de aanvang van het bouwproces tot en met de oplevering.

Tijdens het ontwerpstadium creëren wij met elkaar het eerste beeld van het uiteindelijke resultaat. Samen doorlopen wij het gehele bouwproces. In de planning nemen wij beslismomenten op en met elkaar kijken wij welke keuzes er gedurende het bouwproces gemaakt moeten worden. Wij gaan met u op zoek naar het gewenste product in de juiste prijs-/kwaliteitverhouding.

Door middel van systematisch overleg kunnen wij met elkaar de planning bewaken en prioriteiten stellen om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen. Door open en transparante communicatie bent u altijd op de hoogte van actuele zaken en informeren wij u op de door u gewenste manier.

Broeren|Das Bouwbedrijf levert graag een bijdrage aan een bijzondere ervaring en een prettige (bouw)tijd om op terug te kijken.

Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier of de offerteaanvraag in.

Broeren|Das bouwbedrijf is Erkend BouwGarant aannemer.

CONTACT

Wilt u meer informatie bel dan 040-2051073 of stuur een e-mail naar info@broerendasbouwbedrijf.nl