f07820450b9743b9e02f6a7b9385eb08_1_645_292

Nieuwbouw

Een nieuwbouwproject is een ervaring die de meeste mensen slechts één of enkele keren in hun leven aangaan. Van de aanvang van het bouwproces tot en met de oplevering kan Broeren|Das Bouwbedrijf u van dienst zijn met de realisering van uw gewenste eindresultaat.

Tijdens het ontwerpstadium creëren wij met elkaar het eerste beeld van het uiteindelijke resultaat. Samen doorlopen wij het gehele bouwproces. In de planning nemen wij beslismomenten op en met elkaar kijken wij welke keuzes er gedurende het bouwproces gemaakt moeten worden. Wij gaan met u op zoek naar het gewenste product in de juiste prijs-/kwaliteitverhouding.

Door middel van systematisch overleg kunnen wij met elkaar de planning bewaken en prioriteiten stellen om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen. Door open en transparante communicatie bent u altijd op de hoogte van actuele zaken en informeren wij u op de door u gewenste manier. Broeren|Das Bouwbedrijf levert graag een bijdrage aan een bijzondere ervaring en een prettige (bouw)tijd om op terug te kijken.

Broeren|Das Bouwbedrijf is Erkend BouwGarant aannemer.

Recente projecten
  • Voor een bestaande hoekwoning in Veldhoven hebben we een extra ruimte gecreeërd en deze doorgetrokken...
    Plaats: Veldhoven
  • Op een unieke locatie in Valkenswaard hebben wij voor Kunstgalerie
    Plaats: Valkenswaard
CONTACT

Wilt u meer informatie bel dan 040-2051073 of stuur een e-mail naar info@broerendasbouwbedrijf.nl