4bcf5781919d2da5803a0a6cd2ddb0a3_1_645_292

Bedrijfsprofiel: 

Bouwen of verbouwen is een activiteit die u waarschijnlijk maar zelden in het leven zult ondernemen. Het kan een kostbare onderneming zijn en een tijdelijke impact in het privé- of bedrijfsleven geven. 'Bouwen' moet een prettige ervaring zijn, waarbij we samen werken en toeleven naar het eindresultaat. Wij zullen u ontzorgen zodat deze onderneming een leuke periode zal worden, waaraan u met plezier terug zult denken. We werken op basis van vertrouwen door open- en eerlijkheid om een kwalitatief hoogwaardig bouwproces en eindresultaat te realiseren. Afspraak = afspraak.

We bouwen zoals we zijn.

Broeren|Das Bouwbedrijf werkt met een vakkundig, VCA-gecertifieerd team die met oog voor detail en passie werken en meedenken aan de realisatie van uw wensen. Daarnaast werken wij enkel met onderaannemers en leveranciers waarin wij het vertrouwen hebben de gewenste kwaliteit te kunnen leveren tegen een goede prijs-/kwaliteitverhouding, zich sociaal en met respect opstellen ten opzichte van de overige bouwparticipanten, over een meedenkend vermogen beschikken en die zich flexibel kunnen opstellen om de bouwplanning te kunnen volgen of eventueel tijdig te kunnen anticiperen.

Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben, mag u altijd contact met ons opnemen. Indien dit gewenst is willen wij u graag uitgebreider informeren, willen meedenken aan uw (ver)bouwplannen en maken graag een vrijblijvende offerte.

CONTACT

Wilt u meer informatie bel dan 040-2051073 of stuur een e-mail naar info@broerendasbouwbedrijf.nl